FOI home page/početna stranica
 Login 
 
Novosti i informacije
  Studiji
  Katedre i nastavnici
  Službe
  Knjižnica
  Za studente
  Za bivše studente
  Znanstveni i stručni rad
  O nama
  Kontakt informacije
  Važni dokumenti
  Novosti i informacije
  Sport na FOI
  Sitemap
 

Poštovane kolegice i kolege studenti,

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu sudjeluje kao partner u Erasmus Intensive Programme (IP) E-Discovery. U sklopu projekta otvorena je mogućnost da petero studenata s FOI-a sudjeluje na dvotjednom intenzivnom seminaru iz provođenja istrage u području elektroničkog poslovanja.

Seminar će se održati u Amsterdamu u periodu od 3. do 15. travnja 2011. Troškovi boravka bit će pokriveni iz sredstava projekta, Sveučilišta u Zagrebu i Fakulteta organizacije i informatike. Za sve studente koji su zainteresirani za ovu razmjenu, raspisan je

N A T J E Č A J
za intenzivni seminar iz područja e-istrage

Za prijavu su potrebni sljedeći dokumenti na engleskom jeziku:

1. Kratak životopis studenta u eCV formatu na engleskom jeziku i s fotografijom.
2. Motivacijsko pismo na engleskom jeziku.

Prijavu molimo dostaviti u Dekanat osobno ili putem pošte najkasnije do 31. siječnja 2011., s naznakom ''Za natječaj IP E-Discovery''.

Od studenata se očekuje poznavanje SQL-a (MySQL) i Java razvojne platforme.

Kriterij za odabir će biti poznavanje navedenih razvojnih platformi i engleskog jezika te motivacija.

Pored nazočenja seminaru studenti će morati napraviti i pripremni rad na FOI-u. Seminar završava ispitom u jednom ispitnom roku bez mogućnosti nadoknade. Za uspješno izvršenje svih obveza i uspješno položen ispit priznaje se 5 ECTS bodova koji na FOI-u ulaze u ukupan fond studentskih ECTS bodova tj. studenti koji su završili intenzivni seminar mogu upisati jedan kolegij manje.

Za dodatne informacije možete se obratiti prof.dr.sc. Vjeranu Strahonji vjeran.strahonja@foi.hr, prof. dr. sc. Nevenu Vrčeku, neven.vrcek@foi.hr (FOI 1, 1. kat) ili Izabeli Oletić, mag. polit. izabela.oletic@foi.hr u Uredu za međunarodnu suradnju.