FOI home page/početna stranica
 Login 
 
Novosti i informacije
  Studiji
  Katedre i nastavnici
  Službe
  Knjižnica
  Za studente
  Za bivše studente
  Znanstveni i stručni rad
  O nama
  Kontakt informacije
  Važni dokumenti
  Novosti i informacije
  Sport na FOI
  Sitemap
 

Američko veleposlanstvo u Zagrebu poziva sve koji žele saznati više o mogućnostima studiranja, ljetnog radnog iskustva te kraćih radnih i studijskih programa u SAD-u da nam se pridruže na događanju koje će se održati u petak, 28. siječnja 2011. od 11.00 do 13.00 sati u dvorani 1 Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu, Pavlinska 2.

Na ovom događanju posjetitelji će moći saznati više o američkim sveučilištima, o tome kako mogu provesti ljeto radeći u SAD-u, kako se prijaviti na au pair programe, srednjoškolsku razmjenu studenata, internship i tranee programe, te o procesu dobivanja potrebnih viza. Svoje usluge i programe za posjetitelje će predstaviti Američko veleposlanstvo u Zagrebu (Odjel za vize), Institut za razvoj obrazovanja (IRO), Camp Counselors USA (CCUSA), BHV Education, BUNAC i Forum za slobodu odgoja (FSO).

Program događanja je sljedeći:

11.00-12.00 sati: Predavanja izlagačkih institucija o studijskim mogućnostima u SAD-u, ljetnim radnim programima te o procesu dobivanja viza za SAD.

12.00-13.00 sati: Štandovi s informacijama i materijalima o studiju i ljetnom radnom iskustvu u SAD-u te mogućnost razgovora s predstavnicima izlagačkih institucija.


Ulaz na događanje je slobodan.