FOI home page/početna stranica
 Login 
 
Novosti i informacije
  Studiji
  Katedre i nastavnici
  Službe
  Knjižnica
  Za studente
  Za bivše studente
  Znanstveni i stručni rad
  O nama
  Kontakt informacije
  Važni dokumenti
  Novosti i informacije
  Sport na FOI
  Sitemap
 

Studentska udruga eSTUDENT osnovana je u ožujku 2004. s ciljem povezivanja najboljih studenata Sveučilišta u Zagrebu i najboljih poduzeća koja posluju u Republici Hrvatskoj. Osnovala ju je grupa studenata i asistenata smatrajući da studentima mogu osigurati dodatna znanja i vještine koja će im biti od velike pomoći u budućem profesionalnom životu. Cilj joj je uz pomoć gospodarstvenika i djelatnika Fakulteta najboljim studentima, ključnim figurama i nositeljima budućeg razvoja, pružiti izvannastavnu izobrazbu sa svrhom stvaranja potpune i konkurentne radne snage. eSTUDENT djeluje kao posrednička agencija koja poduzećima može ponuditi kvalitetne studente u čijem razvoju i sama sudjeluju, a studentima koji svojim postignućima zaslužuju, ali i žele nešto više od studija, ponuditi osposobljavanje za više razine čime će dobiti jedinstvenu konkurentsku prednost na tržištu rada te jaču pregovaračku poziciju.

Business Plan natjecanje u pisanju poslovnih planova koji omogućava motiviranim i perspektivnim studentima da svoju poslovnu ideju razviju u upotrebljiv i profesionalno razrađen poslovni plan. Organiziramo niz edukativnih radionica na kojima gostuju kvalitetni profesori i poznati poduzetnici iz prakse koji pružaju dodatnu vrijednost ovom hvale vrijednom projektu. Od poznatijih predavača izdvojili bismo Emila Tedeschija, Hrvoja Prpića i Ivana Miloložu.

Ove godine investicijski fond je 200.000 Kn koji su oformili CRANE(Hrvatska mreža poslovnih anđela), BICRO(Business inovation center of Croatia) i eALUMNI,a ta sredstva će se uložiti u najbolji projekt koji ocijeni stručni žiri.

Osnovni smisao projekta je pružiti studentima priliku i poticaj da svoju poslovnu ideju razviju u upotrebljiv i profesionalno razrađen poslovni plan, koji predstavlja sve što im je potrebno da nađu investitore i partnere.

Karakter projekta: natjecanje je otvoreno za sve studente Sveučilišta u Zagrebu te studente privatnih fakulteta, ali i ostalih Sveučilišta u Republici Hrvatskoj koji imaju volju i želju razviti poslovnu ideju putem brojnih edukativnih radionica i savjeta uglednih hrvatskih profesora i poduzetnika te iskoristiti mogućnost realizacije same ideje.