FOI home page/početna stranica
 Login 
 
Novosti i informacije
  Studiji
  Katedre i nastavnici
  Službe
  Knjižnica
  Za studente
  Za bivše studente
  Znanstveni i stručni rad
  O nama
  Kontakt informacije
  Važni dokumenti
  Novosti i informacije
  Sport na FOI
  Sitemap
 

U tijeku je javni poziv za dodjelu ''Godišnje nagrade za izvrsnost Rotary Cluba Varaždin za 2010. godinu'' u obliku novčanih nagrada za sljedeće kategorije:
1. Poslijediplomska 2.000 kn,
2. Prvostupanjska i diplomska 1.000 kn,
3. Srednjoškolska razina 500 kn,
4. Ostali do 5.000 kn.

Pravo na nagradu imaju svi građani Republike Hrvatske koji su u 2010. godini pripadali jednoj od navedenih kategorija. Osoba može nagradu dobiti samo jednom u godini. Kandidat za nagradu postaje se prijedlogom Uprave institucije koja je s Rotary Clubom Varaždin potpisala Sporazum o provedbi godišnje nagrade za izvrsnost.

Fakultet organizacije i informatike potpisnik je sporazuma o provedbi godišnje nagrade za izvrsnost i slijedom toga predlaže kandidate za nagradu na prvostupanjskoj, diplomskoj i poslijediplomskoj razini na svim studijima na Fakultetu organizacije i informatike.

Komisija koja će biti formirana ispred Fakulteta organizacije i informatike temeljem Naputka za procjenu izvrsnosti Rotary Cluba Varaždin, vlastitih saznanja i primjenjujući načelo nepristranosti izradit će listu kandidata za nagradu. Izvrsnost kandidata opisuje se i boduje na posebnom obrascu i postaje dio ukupne dokumentacije. Uprava Fonda za nagrađivanje izvrsnosti Rotary Cluba Varaždin temeljem ovako pristiglih lista donijet će odluku o nagradama ovisno o godišnjem fondu.

Javni poziv otvoren je do 15. travnja 2011. godine. Kandidati s Fakulteta organizacije i informatike do 15. travnja 2011. godine mogu svoju prijavu na natječaj predati u Dekanat fakulteta.

Naputak za ocjenu izvrsnosti možete pronaći ovdje.

Prijavnicu koju je potrebnu ispuniti za prijavu na natječaj možete pronaći ovdje.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti od doc.dr.sc. Nine Begičević, e-mail adresa: nina.begicevic@foi.hr. Obavijesti o natječaju možete pronaći na web stranici www.rotary-varazdin.hr.

Nagrade će se uručiti na svečanosti 11. svibnja 2011. godine u 19.00 sati u konferencijskoj dvorani Tehnološkog parka Varaždin, Zagrebačka 89, Varaždin.